Skip to content Skip to navigation

Onze winkels zijn weer geopend! Lees meer. Door de extra genomen maatregelen en de vele bestellingen is onze levertijd langer dan normaal. Wij hopen op je begrip.

Heren Boxershorts

Om je goed te voelen moeten al je kleren comfortabel zitten, hierbij begint het natuurlijk bij heren ondergoed. Jeans Centre heeft boxershorts voor heren van het merk García Jeans. Dit zijn fijne en comfortabele boxershorts in leuke prints gemaakt van een mix van katoen en elastaan. Dit zorgt voor een heren onderbroek met een comfortabele fit en heeft de heren onderbroek een heerlijke pasvorm.

De boxershorts voor heren van García Jeans zorgen ervoor dat jij je goed voelt in jouw outfit. De boxershorts voor heren zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en drukke prints voor een leuke kleurige combinatie. Hou je niet zo van boxershorts voor heren met een drukke print of felle kleuren? De boxershorts voor heren zijn ook beschikbaar in neutrale kleuren zoals zwart, blauw, wit en grijs. Zo ga je meer voor een neutrale look. Door het grote assortiment heren ondergoed zit er voor iedereen de perfecte heren onderbroek bij.

Shop jouw heren ondergoed gemakkelijk online en bestel drie onderbroeken voor €25. Zo heb jij altijd genoeg onderbroeken in de kast liggen. De boxershorts voor heren zijn ook verkrijgbaar in de winkels van Jeans Centre. Een divers en modieus aanbod aan heren ondergoed shop je bij Jeans Centre!

boss影院-在线观看